0251 - 246 299

Chinees restaurant Golden House


Chinees restaurant Golden House in Beverwijk is een Kantonees Chinees restaurant met heerlijke Aziatische specialiteiten.
Ondanks dat de Kantonese keuken is de meest verspreide kookcultuur van China en de meest gehanteerde Chinese restaurant keuken ter wereld is, weet Golden House in Beverwijk zich toch te onderscheiden op verschillende vlakken. Het is mogelijk om aan onze restaurant in Beverwijk te genieten van onze Chinese Kantonese gerechten, maar het is ook voor u mogelijk om deze af te halen in onze restaurant of deze te laten bezorgen aan uw huis of op uw werk.
Kortom; voor heerlijk Chinees eten hoef je dus niet naar China af te reizen. Kom gewoon langs bij onze restaurant in Beverwijk om de authentieke Chinese keuken te proeven!

Chinees restaurant Golden House bestaat al meer dan 45 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het bereiden van diverse Chinese gerechten en Kantonese keuken.
Ooit begonnen in Heemskerk, nu sinds 2021 gevestigd in een mooi pand met een bijzonder cultuurhistorisch karakter aan Zeestraat 77 te Beverwijk.
Wij kunnen ook uw eten bezorgen in: Beverwijk, Heemskerk en Velsen-Noord.
Bekijk alvast onze menu voor onze Kantonese Chinese specialiteiten.
Graag tot ziens in onze restaurant!

Chinees restaurant